El MoraBanc Andorra va aconseguir la desena victòria de la temporada a la Lliga Endesa després de superar el Divina Seguros Joventut per 102-89 amb un festival ofensiu, en el partit 150 del tècnic Ibon Navarro a la competició.

Els locals van dominar el primer quart, però amb rendes curtes en l'electrònic (24-19). En el segon hi va haver un intercanvi de cops entre els dos equips i es va arribar al descans amb 43-39.

A la represa, els andorrans van estar molt encertats en el llançament i van anotar fins a 35 punts en el tercer quart, fet que els va permetre obtenir 19 punts de marge (78-59). En el darrer període els locals no van donar cap opció a la remuntada i, amb un joc coral, van sumar el novè triomf seguit entre Lliga Endesa i EuroCup.