El Gimnàstic de Manresa juvenil va esgarrapar un punt important davant del Saragossa, equip capdavanter de la lliga, després d'un enfrontament marcat pel fort vent.

El conjunt bagenc va començar la primera meitat amb el vent en contra, fet que va aprofitar l'equip visitant per portar la iniciativa i jugar a camp contrari enfront d'un conjunt escapulat que hauria pogut encetar el marcador al contraatac. L'ocasió més clara dels primers 45 minuts va ser per a l'equip de casa. El local Aleix Diaz va recollir una pilota a la frontal de l'àrea, però el seu xut el va aturar el porter visitant en dos temps. Durant els següents minuts abans d'arribar al descans no es va viure cap aproximació clara per desfer l'empat.

D'aquesta manera, ambdós equips van desfilar cap al túnel de vestidors amb l'empat a zero gols. A la represa la dinàmica va canviar, ja que l'equip entrenat per Ferran Costa va tenir el vent a favor i va poder crear més perill. Els aragonesos van tenir molt caràcter i no van perdre el seu estil de joc. Al minut 49, l'àrbitre no va assenyalar un penal clar comès sobre Aleix Diaz. Ambdós equips van continuar anivellats i sense gaudir d'ocasions clares.

En el tram final de l'enfrontament el partit es va obrir més i els visitants van apretar per aconseguir el gol de la victòria davant d'un conjunt escapulat que va disposar de contraatacs per fer mal. A falta cinc minuts per al final, el Saragossa va enviar una pilota al pal i posteriorment va rodolar per damunt la línia de gol per acabar sortir fora de la porteria per l'altra banda. En els darrers minuts qualsevol dels dos equips va poder desfer l'igualada, però finalment les defenses van acabar imposant-se als atacs i els equips van repartir-se els punts. Amb aquest empat, els homes de Ferran Costa es troben quatre punts per damunt de la permanència, a l'espera del partit d'avui de la Penya Arrabal al camp del Gimnàstic de Tarragona.