La Reial Societat va tornar a der-rotar l'Athletic Club de Bilbao (2-1), tal com havia fet a la primera volta a San Mamés, i continua la seva progressió a la classificació, en què ara mateix es troba a només dos punts d'Europa. Els donostiarres es van avançar amb un gol de Mikel Oyarzabal, que va aprofitar una errada de Dani Garcia per recollir la pilota, desfer-se del porter Iago Herrerín i marcar. Abans del descans, el davanter Willian José va anotar el segon, amb un potent xut des de lluny. A falta de poc per al final del partit, Raúl García va errar un penal, però ell mateix va recollir el rebot i va superar Rulli. L'equip de Garitano, que es mantenia invicte amb el nou entrenador, ho va intentar fins al final, però va ser inútil.

Un altre equip que va tenir un mal dia va ser el Sevilla, encara que hauria pogut ser pitjor. Els andalusos, que van començar la setmana plens de moral després de derrotar el Llevant, van quedar eliminats de la Copa del Rei pel Barça i ahir van perdre al camp d'un Celta molt necessitat i que salva el cap del seu tècnic, Miguel Cardoso, quan ja perillava. El turc Okay va ser qui va marcar l'1-0 definitiu, amb una rematada de cap des del segon pal.

La derrota hauria pogut ser pitjor per al Sevilla si els seus perseguidors, el València, que va empatar al Camp Nou, i el Getafe, haguessin guanyat, però no ho van fer així. Els madrilenys, afectats també per l'eliminació a la Copa, van limitar-se a defensar al camp del Llevant, d'on van arrencar un empat (0-0), en un duel en què els valencians van merèixer més. L'equip de Bordalás és cinquè, a quatre punts del Sevilla.