El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a domicili, aquesta vegada a la complicada pista del segon classificat del grup 1 de Copa Catalunya, el Lluïsos de Gràcia barceloní, al qual es va imposar per un sol punt de diferència (58-59), en un partit que es va decidir amb dos tirs lliures anotats per Burgès als darrers dos segons.

El jugadors dirigits per Jordi Estany van protagonitzar una molt bona sortida, en la qual van portar el ritme del matx i van clavar un parcial inicial de 0-11, amb sis punts de Hasain Bunnell. Tot seguit els locals van reaccionar i van començar a entrar al partit, mentre que els bagencs van passar a cometre errades i pèrdues de pilota. Aquesta situació es va traduir en un parcial de 17-4 que deixava els barcelonins amb dos punts de marge al final del primer quart (17-15). En el segon període hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, fet que va afavorir el Lluïsos, que va ampliar la renda i va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de diferència (37-32).

El començament de la segona meitat també va ser anivellat. Els artesencs van anotar dos triples i el rival van respondre amb dos encerts més des de la línia de tres punts. El tercer quart es va tancar amb cinc punts de renda per als locals (48-43). En els darrers deu minuts, els bagencs van encadenar un seguit de bones accions ofensives i van aconseguir un parcial de 0-10, amb sis punts de Sobrevias, per capgirar el marcador i situar-se tres punts per sobre (50-53). Poc després, els barcelonins van anotar dos triples gairebé de forma consecutiva i van arribar als dos darrers minuts guanyant per la mínima (58-57). En la dar-rera jugada del partit, l'Artés va dur a terme una bona defensa que li va permetre recuperar la pilota i, instants més tard, quan faltaven poc més de dos segons, Burgès va rebre una falta i va anar a la línia de tirs lliures. No es va posar nerviós, els va anotar tots dos i va donar un treballat triomf al seu equip, ja que el darrer tir a la desesperada, des del mig de la pista, no va trobar cistella.