El pilot tarragoní Adam Raga (TRRS) va ser el vencedor, anit, del 42è Trial Indoor de Barcelona, disputat al Palau Sant Jordi, en superar, per un punt a la final, Toni Bou (Repsol Honda Team) i posar fi als deu triomfs consecutius del pierenc a la Ciutat Comtal.

Els gairebé deu mil espectadors que van assistir al recinte barceloní van viure una de les finals més ajustes de l'última dècada.

Raga i Bou eren favorits, però a la final, disputada a sis zones, Bou va començar amb fiasco (5 punts de penalització) a la primera, va superar sense problemes la segona i també semblava passar clarament la tercera, però va caure en la sortida amb un nou fiasco. Adam Raga, que havia sortit abans, havia comès fiasco en la segona zona i sumat dos punts (peu a terra) a la primera. Va ser en aquest moment quan es va col·locar líder, amb tres punts d'avantatge sobre Bou.

Tots dos passaven la quarta zona amb un punt de penalització i netament la cinquena. En l'última zona dels contenidors a la grada, Adam Raga va caure i va cometre un altre fiasco. Tot quedava en mans de Toni Bou, però quan semblava que superaria netament la zona, va posar el peu a ter-ra tres vegades i va deixar el triomf a mans del tarragoní.

Raga, de 36 anys, aconseguia així el seu triomf numero 38 en el Mundial de X-Trial i la sisena victòria a Barcelona, onze anys després de l'última (2008), amb una moto especial, la TRRS, dissenyada pel mític Jordi Tarrés.

Amb la final entre els dos pilots es tancava una gran jornada, en la qual els millors van estar a l'alçada. En la primera ronda, amb els nou participants havent de superar sis zones en un temps màxim de cinc minuts, ja van quedar eliminats tres d'ells: l'italià Luca Petrella (Beta), amb 23 punts de penalització; el vigués Jorge Casales (Vertigen), amb 17, i el japonès Takahisa Fujinami (Repsol Honda Team), amb 16. A la següent ronda, amb sis zones per superar, van accedir-hi Toni Bou (3 punts), Adam Raga (TRRS, amb 8 punts), Benoit Bincaz (Beta, amb 12), i Jeroni Fajardo (Gas Gas), Miquel Gelabertc (Sherco) i Jaime Busto (Gas Gas), els tres amb 14 punts.

El primer classificat per a la final va ser Adam Raga, que en el seu grup va superar les sis zones amb 11 punts de penalització, seguit per Jaime Busto, amb 15, que es van jugar el tercer i quart lloc, i Benoit Bincaz, amb 15. Toni Bou es va classificar per a la final en completar la ronda del seu grup amb 6 punts de penalització, després de sumar un fiasco en patir una forta caiguda en la quarta zona de mòduls de formigó en forma d'A. El van seguir Jeroni Fajardo, amb 19, i Miquel Gelabert, amb 23. D'aquesta manera es repetien les dues finals de la primera prova de Budapest: la del títol, que la van disputat Bou i Raga, i la de consolació (tercer i quart lloc), entre Jaime Busto i Jeroni Fajardo,

En aquesta última, Busto, de 21 anys, es va prendre la revenja de Budapest i va aconseguir el tercer lloc amb un punt d'avantatge sobre Fajardo. Al Mundial, Adam Raga és líder, seguit de Toni Bou i Jeroni Fajardo.