El primer quart del matx, però, no feia preveure gaire alegries per als manresans, que van sortir adormits a la pista i els visitants ho van aprofitar per establir una aventatge de 8 punts, que va ser escurçada en els darrers instants del període (17-23).

En els següents deu minuts els bagencs es van posar les piles. En defena es van mostrar imperials, amb intensitat i efectivitat, i només van deixar anotar 5 punts al Granollers, i en atac la precisió des del perímetre va ser clau perquè els protagonistes es retiressin als vestidors amb un còmode aventatge de 12 punts del conjunt local (40-28).

A la represa, les imprecisions van ser la tònica dominant dels dos equips: nombroses pèrdues de pilota i múltiples llançaments errats en situacions còmodes.

Enmig de la poca precisió, el Bàsquet Manresa es va saber moure millor i va aconseguir un aventatge de 15 punts (46-31), el qual els visitants van aconseguir reduir, però sense fer perillar mai la victòria manresana. El resultat final va ser 66-58