Derrota per la mínima del CG Puigcerdà en el seu darrer partit de la fase regular, davant del màxim favorit a revalidar el títol de lliga i actual líder, el Txuri Urdin (1-2).

Els groc-i-negre van plantejar un enfrontament ambiciós contra el rival més fort de la competició. Només la falta d'efectivitat a la porteria impedia als ceretans assolir un millor resultat.

El Txuri Urdin va arribar a Puigcerdà minvat d'efectius amb dues línies i pocs jugadors més, però tot i així no venia disposat a concedir la victòria als locals, que volien guanyar en el darrer partit abans de les semifinals per assegurar-se la segona posició.

El gol inicial del local Reinis Demiters, just abans de l'equador del primer terç, era neutralitzat per Imanol Lasuen. El gol decisiu el marcava el màxim golejador de la lliga, Peter Machacek, ja entrat el segon període.

Amb aquest triomf, el Txuri Urdin es destaca encara més amb 37 punts. Segon és CG Puigcerdà amb 23, tercer el FC Barcelona amb 20, quart el Jaca amb 16, i cuer, el Majadahonda amb 14 punts. Així, hi haurà semifinal catalana entre el FC Barcelona i el CG Puigcerdà. El dia 16 de febrer a Barcelona i el 23 a Puigcerdà. Si fes falta un desempat seria el diumenge 24 de febrer a la Cerdanya. El Majadahonda o el Jaca serà el rival del Txuri a l'altra semifinal.

Al preàmbul del partit a Puigcerdà es va lliurar el trofeu John Rocko Meehan al millor defensa ceretà durant la lliga regular. Per segon any consecutiu, Marc Paul va obtenir el guardó.