El Manchester City va vèncer per 3-1 l'Arsenal, amb un hat-trick de Sergio Agüero, i es manté en competició pel títol de la Premier League. La 25a jornada també va viure el triomf del Manchester United, que està en ratxa, en la seva visita a Leicester (0-1).

Els citizens van tornar al camí de la victòria, després d'haver caigut contra el Newcastle United la jornada anterior. I amb això van recuperar la segona posició, amb 59 punts i molt a prop del líder Liverpool (61), que avui dilluns juga al camp del West Ham.

A l'Etihad Stadium, els de Pep Guardiola van signar un altre partit de tiki-taka i l'Arsenal poc va poder fer al respecte. Agüero va obrir el marcador als 50 segons. Koscielny va empatar al minut 11. Però Agüero va fer el 2 a 1 abans del descans (min 44) i va rematar la feina al minut 61.