La Joviat va iniciar la segona volta de la competició visitant un rival complicat, el Sese. El conjunt barceloní portava una bona dinàmica després del canvi d'entrenador i les manresanes venien de perdre dos partits seguits.

El duel va començar amb poc encert per part dels dos equips. La Joviat va ser la primera en animar-se a obrir una petita escletxa (2-6), però les barcelonines van capgirar el marcador i es van endur el primer parcial (12-10). En aquests primers 10 minuts, tan el cos tèncic com les jugadores manresanes ja van intuir que el partit seria dur de rosegar.

El segon període va començar amb un conjunt local que va sortir a dominar el partit i amb un inici de 5-0 van aconseguir el màxim avantatge fins llavors (17-10). Un temps mort de les manresanes va aconseguir redreçar el partit i capgirar el marcador al minut 17 (19-21). Una sèrie de tirs lliures per part dels dos equips va provocar que la Joviat acabés guanyant el segon període per un ajustat 23-24, un aspecte més que denotava la igualtat del matx.

La sortida de vestidors va afavorir les bagenques, que van retornar a la pista amb un alt grau de concentració i energia que els va permetre dominar el tercer quart. Van aconseguir obrir petites escletxes en el marcador amb un joc més coral i amb un increment en la intensitat defensiva. D'aquesta manera la Joviat aventatjava a la rival en 6 punts (30-36).

Quedava tot un món per acabar el partit i la Joviat va remar molt per arribar a estar per davant en el darrer quart. Les distàncies de set punts per les manresanes eren estables fins a mitjan últim període, en el qual, a partir d'aleshores, van aparèixer les millors jugadores locals per reenganxar-se el partit posant-se a tan sols un punt (51-50).

Les visitants no es van posar nervioses i a través dels tirs lliures van tornar obtenir aventatge, que ja va ser definitiu. L'enfrontament va concloure amb un resultat final de 53-57 i amb les bagenques aconseguint una important i valuosa victòria per seguir ocupant les posicions capdavanteres.

La Joviat segueix colíder de la categoria i es col·loca amb un balanç de 12-4. La setmana que ve rebrà el Sant Gervasi, un equip molt lluitador i que farà suar les manresanes si volen sumar una nova victòria com a locals. El matx serà el dissabte a les 16.15 h.