L'Igualada va aprofitar un bon primer temps per imposar-se a l'Almacelles. Els igualadins visitaven un dels equips de la part capdavantera amb la moral alta, després del triomf de la setmana anterior davant el Júpiter, malgrat tenir algunes baixes importants.

Des del primer minut es va viure un partit molt intens i els petits detalls van marcar la diferència. A mesura que els anoiencs van aconseguir imposar el seu joc van arribar les primeres ocasions de gol. Al minut 25, després de rebre una gran passada d'Omar, Carlos Simón es va desfer del seu defensor definint a la perfecció (0-1). El gol va animar els de Moha i, tant sols set minuts després, Martí Just va rebre una bona assistència de Carlos Simón per fer el 0 a 2. Al tram final del primer temps es va equilibrar el joc sense aproximacions de cap equip.

Només començar el segon temps, els igualadins van tenir la millor oportunitat per sentenciar el matx quan Pedro Calvo va estevellar la pilota al travesser en un llançament de falta. Els lleidetans no es van rendir i, amb un joc molt directe, van tenir ocasions clares per retallar la diferència, però la falta d'encert i les aturades de Ribera ho van impedir.