L'Organyà va competir de tu a tu al complicat camp del segon classificat de la lliga, l'Alcarràs. El conjunt dirigit per Josep Maria Espot va desplegar un joc vistós en els primers compassos de l'enfrontament i van portar la iniciativa davant d'un rival que no es trobava còmode damunt el terreny de joc. Al minut 16, l'Organyà va aconseguir desfer l'empat gràcies a un gol de Vila. L'equip de casa va reaccionar bé al gol encaixat i va començar a imposar la seva superioritat i a crear aproximacions clares de gol. A mitjan primera meitat els locals van ser capaços d'empatar i just abans d'arribar al descans van aconseguir posar-se per davant amb el 2-1.

A la represa els visitants van fer un pas endavant per buscar l'empat. Els jugadors entrenats per Josep Maria Espot no van estar encertats de cara a porteria i no van aconseguir empatar. L'Alcarràs també va tenir ocasions per empatar però les defenses es van acabar imposant als atacs en la segona meitat.

Amb aquesta derrota, l'equip d'Organyà es manté en posicions de descens i la setmana vinent rebrà la visita al seu camp del Guissona.