El Club Bàsquet Navàs Viscola va obtenir una nova victòria a la seva pista, aquest cop en la visita del Sedis Hidrology-Piros Seguretat, al qual es va imposar per un resultat final de 64-53 en un partit que enfrontava dos equips de les nostres comarques.

El duel entre el líder i el cuer del grup 2 de Primera Catalana no va ser gaire vistós per als aficionats que es van aplegar al pavelló bagenc. El primer quart va ser molt anivellat i va finalitzar amb un punt de marge per al conjunt de la Seu d'Urgell, que tenia un joc interior realment potent (15-16). En el segon període els navassencs es van esperonar i, gràcies a un clar parcial de 23-15, van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts de marge en l'electrònic (38-31). L'única taca negra d'aquests minuts per al Navàs va ser l'expulsió de David Boja a causa d'una antiesportiva i una tècnica posterior.

Bernat Martí lidera els bagencs

La segona meitat es va iniciar pràcticament igual que la primera, amb molta igualtat entre les dues formacions. Això va afavorir el conjunt dirigit per Isidre Suau, que va tancar el tercer quart amb sis punts de renda (48-42). En els darrers deu minuts, l'equip local, liderat per un Bernat Martí que va finalitzar amb 18 punts i sense cap error en els llançaments de camp (va anotar els nou que va intentar), es va mostrar molt sòlid i es va endur la seva tretzena victòria en catorze partits.