El Sallent va sumar una agònica victòria davant del fort Joanenc després de capgirar el marcador al tram final de partit. Durant els primers 45 minuts, l'equip local va intentar portar el pes de l'enfrontament davant d'un conjunt visitant que buscava sortir al contra-atac per fer mal. El visitant Rebollo va engaltar una pilota dins de l'àrea per inaugurar el marcador, al minut 25. Amb aquest mínim favorable dels groguets es va arribar al descans.

A la represa el partit es va obrir més. Álex va ser capaç d'igualar el marcador en la primera jugada, després d'una gran combinació col·lectiva. Quan semblava que el Joanenc estava tocat, l'equip dirigit per Marc Viladrich va posar-se de nou per davant amb un gran contraatac finalitzat per Xexi.

Besora va fallar un penal a mitjan segona meitat, a causa d'una sensacional aturada de Baquero. En els darrers minuts de partit van arribar les individualitats locals. Gómez, amb una gran jugada per la banda, va enviar una centrada al segon pal, on va arribar Peñar-rubia per introduir la pilota al fons de la xarxa i posar el 2-2. A falta de tres minuts per al final, Markus va provocar un clar penal després d'una bona jugada individual per la banda. Aquest cop Antonio no va perdonar des dels set metres i va fer el 3-2. En els darrers compassos el Joanenc va sortir a la desesperada però ja no va tenir cap oportunitat per tornar a empatar el marcador.