Un triple de Jaime Fernández al final de la pròrroga va donar la victòria per 103-102 a l'Unicaja en un partit en què el Reial Madrid, que no va disposar de Sergi Llull, lesionat, havia aconseguit forçar la pròrroga després de desaprofitar un avantatge de 21 punts.

En el partit en què, oficialment, Felipe Reyes es convertia en el jugador amb més partits disputats a la màxima categoria, amb 779, el gran ritme dels madridistes els va fer aconseguir avantatges clars en el primer quart, basats en la rapidesa de Campazzo i en la intimidació de Tavares. Només Jaime Fernández oposava una mica de resistència, però al minut 5 els blancs ja guanyaven per 7-17.

Aleshores, Luis Casimiro va demanar un temps port que va comprimir el resultat, però al primer descans es va arribar amb un clar 19-27.

L'Unicaja patia en defensa en un partit intens contra un rival immens en defensa, amb una bona actuació de Rudy Fernández, autor d'11 punts i de tres triples que conduïen al 33-54 al minut 18 de joc. Els darrers instants van ser aprofitats pels malaguenys per reduir mínimament la distància.

De tot i més

El Madrid jugava molt còmode, però en el tercer quart l'escorta Milosavljevic va sobresortir per parar Campazzo, el director de l'orquestra madridista. A més, va sorgir la creativitat en atac de Jaime Fernández i un clar parcial per als malaguenys va deixar el marcador en un 63-65 que ho obria tot. El Madrid es va tornar a escapar amb Rudy a la pista, fins al 69-79, però Milosavljevic i Jaime Fernández van tornar a posar-se a disposició dels seus fins que el balcànic va ser eliminat amb 92-93 al darrer minut. Shermadini va posar el 94-93. En l'atac posterior, Causeur va errar un triple i Dani Díez va poder tancar el partit, però només va anotar un tir lliure amb set dècimes per jugar. Semblava impossible la remuntada blanca, però en aquest temps Ayón va encertar un tir de mitjana distància i va conduir el partit a la pròrroga.

En el temps suplementari, el Reial Madrid va anar sempre a davant, més encertat que els malaguenys que, tot i això, van mantenir-se dins del xoc i amb el rival a tir fins a la darrera jugada. D'aquesta manera, els andalusos van preparar bé l'última jugada i els quedava una bala. Aquesta va ser aprofitada per un exjugador del planter de l'Estudiantes, Jaime Fernández, per clavar un triple ben puntejat per Taylor i donar una victòria que ningú ja esperava al Martín Carpena.

El triomf de l'Unicaja permet al Barça mantenir dues victòries de diferència al capdavant de la classificació i el Reial Madrid veu com el Baskonia l'iguala. L'Unicaja rebrà el Baxi amb una sola victòria d'avantatge.