El Vilatorrada va encetar la segona volta amb una treballada victòria a la seva pista contra l'Sferic de Terrassa per nou punts de diferència (82-73).

Els homes de Sant Joan no van estar gaire encertats en atac durant el primer quart, a causa dels constants canvis defensius dels visitants, i van acabar el període per sota en el marcador (17-21). Al segon quart la dinàmica atacant dels locals va canviar i van començar a anotar amb més facilitat, però van seguir tenint problemes per aturar els anotadors egarencs. Tot i això, els bagencs van arribar al descans amb tres punts de marge (46-43).

El pas pels vestidors va semblar provar el Vilatorrada, que durant el tercer període va ajustar la seva defensa i es va començar a distanciar en el marcador, però els homes de Terrassa no es van donar mai per vençuts i van respondre a cada parcial dels de Sant Joan sense deixar-los obrir forat. Aquest estira i arronsa es va mantenir en l'últim quart, però sempre amb els homes dirigits per Josep Morera al capdavant, cosa que va fer que tinguessin la tranquilitat per saber jugar els minuts finals i que el partit no s'escapés.