L'Herbalife Gran Canària no acaba de sortir del pou i es complica la situació a la lliga després de mostrar-se impotent davant d'un altre dels equips d'Eurolliga, un Kirolbet Baskonia que es va basar en la direcció de joc de l'argentí Lucas Vildoza, autor de 22 punts i 32 de valoració, per endur-se el triomf del Gran Canària Arena.

Després d'un primer quart molt igualat, sobretot perquè l'energia dels locals encara estava intacta malgrat l'esforç d'haver de disputar una pròrroga 36 hores abans contra l'Olimpia de Milà, la facilitat anotadora de l'alemany Johannes Voigtmann va permetre l'equip basc escapar-se de sis punts a l'inici del segon (22-28) i augmentar la diferència a deu, aprofitant les errades del conjunt de Víctor García. El Baskonia va tenir 12 punts de renda, però entre Rabaseda i Eriksson van reduir la distància al descans.

En el tercer quart, Vildoza es va posar l'equip a l'esquena i, després d'anotar tot allò que va llançar a cistella va permetre al seu equip obtenir una diferència de quinze punts, encara que dos triples de Kim Tillie, ex del Baskonia, van impedir que el partit quedés gairebé sentenciat.

Va ser allargar l'agonia, ja que el principi del darrer parcial, amb 0-6 per als visitant, no va poder ser més nefast per als canaris, que ja no van tenir força per reaccionar. Amb 78-92 al marcador, força aficionats van abandonar el pavelló amb resignació.