Eduard Solsona, esportista de la Societat Atlètica de Súria (SAS), va aconseguir dues medalles, una de plata i una de bronze, a la Copa d'Espanya de jujitsu celebrada a Lloret de Mar, en concret a les instal·lacions municipals El Molí. El campionat pertanyia al circuit estatal de Copes d'Espanya.

El primer metall se'l va adjudicar la modalitat de ne-waza (ter-ra) en categoria -77 kg. Després de guanyar la primera ronda contra Gómez, del gimnàs Nagare de Barcelona, va caure en la següent contra Llanos, del Gimnàs Verneda, també de Barcelona. Però a la repesca va guanyar el combat contra Grau, un altre esportista del Verneda, i va aconseguir finalment la medalla de bronze.

En la modalitat de lluita, Eduard Solsona va guanyar la medalla de plata, en-77 kg. Primer va derrotar Cristian, del Nagare, i després Llorente, del Gimnàs Víctor Pradera, de Leganés (Madrid), i es va assegurar almenys la medalla de plata en la categoria. En la final es va enfrontar a Aaron, també del Víctor Pradera, un dels gimnasos amb més prestigi d'Espanya, com el seu rival a la semifinal. Al contrari que en el combat anterior, Solsona no va poder der-rotar Aaron i va haver de conformar-se amb la segona posició.

La Copa d'Espanya només ha sigut un pas endavant per a l'esportista de la SA Súria. El mes que ve participarà en dos esdeveniments de pes, el campionat de Catalunya, el 9 de març, i el d'Espanya, el 16 i 17 de març.

A Lloret també hi van participar els jutges Aleix López i Roberto Sánchez, i el delegat d'equip, Enrique López. Gaspar Gamisans, tècnic de la SA Súria, va exercir de director d'arbitratge i va impartir el curs fins a àrbitre nacional.