La final de dames del campionat d'Espanya en la modalitat de carrabina d'aire amb mires tancades es va celebrar al camp de tir Prado Salobre de La Rioja, sota l'organització de la Federació Espanyola de tir olímpic. Del Club Tir Precisió Manresa, Eva Cuevas va aconseguir la segona posició amb un total de 239,4 punts. La catalana no va poder superar l'amfitriona, Paula Grande (249,1); la tercera plaça va ser per a la balear Alba Oliva (218,7).

D'altra banda, l'equip del CT Precisió Manresa format per Joaquim Delisau (3r), Manuel Abizanda (4t) i Anna Herrera (6a) va aconseguir la primera posició del campionat de Catalunya per equips en la modalitat F Class R Restricted i en categoria única. El campionat es va celebrar a les instal·lacions del Club de Tir Montsià d'Amposta; també en aquesta modalitat, Joan Marimon va ser 11è. L'equip de la categoria F-Class R Open, format per Mercè Mas (5a), Joan Monells (15è) i Josep Bertran (26è), va quedar en la quarta posició. A més, Anna M. Riu va ser 7a, Josep A. Garcia 12è i Olga Puig 18a.

Pel que fa a les tirades socials del CT Precisió Manresa, en la modalitat de pistola velocitat, el primer classificat en cadascuna de les tres categories establertes van ser: José Julio Ortega en sènior A (522 punts), Pere Lorete en sènior B (308) i Joan X. Corbalán en veterà A (354).