La lesió del capità del FC Barcelona Lionel Messi va fer saltar les alarmes dissabte passat després de l'empat contra el València. El futbolista argentí és dubte per al partit de demà contra el Reial Madrid i no hi ha gaires pistes que puguin desvelar si Messi serà o no a la gespa del Camp Nou.

A la sessió d'entrenament d'ahir no va ser-hi present i es va quedar al gimnàs fent tractament de recuperació. Per la seva banda, el futbolista francès Ousmane Dembélé, lesionat al turmell esquerre fa quinze dies, va començar ahir a fer feina de camp en solitari. L'extrem es va lesionar en el partit contra el Leganés.

En la darrera roda de premsa, dissabte després d'empatar amb el València, el tècnic de l'equip blaugrana, Ernesto Valverde, tampoc no va donar pistes sobre la possibilitat de veure Messi jugant el clàssic de dimecres. «M'agradaria poder ser molt clar i dir què té exactament», va afirmar l'extremeny, que va apuntar que s'imaginava que no seria «res greu», ja que no va demanar el canvi durant el partit.

Tot apunta que Leo Messi només té molèsties a l'adductor i que gairebé ben segur serà convocat per al partit contra el Reial Madrid, tot i que fins a última hora no hi haurà una decisió definitiva. El proper entrenament del Barça serà avui a les 18 hores i abans, l'entrenador Ernesto Valverde oferirà la pertinent roda de premsa prèvia al clàssic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.Es perdria dos clàssics seguits

Si finalment Leo Messi no pogués estar disponible per a demà, seria el segon clàssic consecutiu en què el futbolista argentí no pot participar per lesió. Messi es va fer, l'octubre passat, una fractura al radi del braç dret després d'una desafortunada caiguda en un xoc amb el futbolista del Sevilla Franco Mudo Vázquez. Tot i la baixa del capità del Barça, el conjunt blaugrana va golejar per 5-1 els blancs, un resultat que va suposar la destitució del tècnic del Reial Madrid Julen Lopetegui.

La sessió d'entrenament d'ahir també va tenir el porter del filial Iñaki Peña, que substituirà a la convocatòria l'holandès Jasper Cillessen, que estarà de baixa les properes sis setmanes per una fractura del soli dret. Valverde també va decidir citar a l'entrenament els jugadors del filial Wagué, Miranda i Morer.