Les curses germanes a l'Ultra Pirineu, disputada als pobles de Bagà, Bellver de Cerdanya i el Parc Natural del Cadí-Moixeró, encara disposa de 3.200 dorsals per poder participar-hi el cap de setmana del 4 al 6 d'octubre del 2019.

Des de la nit passada, els participants poden inscriure's a la Mitja Pirineu, la Nit Pirineu i la Sky Pirineu. A més, podran apuntar-se a la Trail Pirineu (56 km i 2.800 metres de desnivell positiu), una nova cursa organitzada aquest any, i la Marató Pirineu, que disposa d'un total de 1.000 dorsals, i la mateixa xifra tenen les curses de Mitja Pirineu (19 km i 600 metres de desnivell positiu), en el seu segon any, i Sky (36 km i 2.600 metres de desnivell positiu), que serà la darrera cursa del calendari de les Migu Run Skyrunner World Series 2019.

La Nit Pirineu (5 km i 860 metres de desnivell positiu) disposarà de 200 dorsals i tindrà la sortida a l'estació d'esquí de la Molina i l'arribada al refugi Niu de l'Àliga. Un cop acabada la cursa, a la nit hi haurà una botifarrada.

Les preinscripcions de l'Ultra Pirineu (94 km i 6.200 metres de desnivell positiu) van ser multitudinàries i la direcció va elaborar la setmana passada un sorteig per saber els participants de la cursa principal del cap de setmana.