La Sala Polivalent de Solsona acollirà divendres al vespre la divuitena edició de la Nit de l'Esport del Solsonès. En el decurs de la gala es reconeixeran més de 50 esportistes pels seus mèrits al llarg de l'any 2018.

El tret de sortida de la vetllada tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre a l'auditori del mateix equipament amb la xerrada «Esport i alt rendiment», que anirà a càrrec de Francesc Martín Varela, competidor i formador de taekwondo, i per Xavier Òrrit, patinador i entrenador de patinatge artístic, sota la conducció de la periodista Montse Augets. La xerrada és adreçada a entitats esportives, famílies, autoritats i públic en general.

Un cop finalitzat el col·loqui, a 2/4 de 9 del vespre, la Sala Polivalent acollirà el lliurament de guardons als esportistes nominats en les categories d'esport escolar, equips federats i a la trajectòria esportiva i a l'esport d'alt nivell. L'entrega de premis anirà a càrrec de la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón; l'alcalde de Solsona, David Rodríguez; el conseller comarcal d'Esports, Albert Bajona, i el regidor de l'Ajuntament de Solsona Lluís Xavier Villaró.

La divuitena Nit de l'Esport del Solsonès arriba a la majoria d'edat conservant el format estrenat l'any passat, amb el músic Marc Anglarill de dinamitzador i conductor, i consolidant el reconeixement individual i col·lectiu als esportistes de la comarca. La Nit de l'Esport és organitzada pel Consell Comarcal, l'Ajuntament de Solsona i el Consell Esportiu. Qui vulgui compartir l'experiència a les xarxes socials pot utilitzar l'etiqueta #NitEsportSolsonès18.