El Deportivo Liceo dels germans suriencs Josep i Edu Lamas serà el rival de l'Igualada Rigat en els quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins, en la fase final que es començarà a disputar el dijous, 21 de febrer, a Reus, segons el sorteig fet a Barcelona. De fet,el partit entre gallecs i anoiencs serà el primer de la competició, a partir de les 19.15 hores. El guanyador d'aquest partit s'enfrontarà al triomfador del que jugaran tot seguit el conjunt amfritrió, el Reus Deportiu, i el Lleida Llista. Per l'altra banda del quadre, els altres dos partits de quarts de final seran Recam Làser Caldes-Voltregà Motor Stern i Barça Lassa, Noia Freixenet.

L'enfrontament entre el Liceo i l'Igualada serà la repetició de la semifinal de l'any passat, en què els gallecs es van imposar per 2-1, en un duel molt tancat en què Edu Lamas va anotar un dels gols dels corunyesos i Tety Vives, de penal, el dels igualadins. Aquesta temporada, tots dos equips s'han enfrontat en el partit de la desena jornada de lliga, a Les Comes, amb triomf també per al Liceo per un ajustat 0-2. Edu Lamas també hi va fer un gol.

La temporada passada, l'Igualada va aconseguir arribar a les semifinals en derrotar el Noia en els quarts de final. No es pot dir que el resultat del sorteig fos gaire bo, ja que es volia evitar, justament, el Liceo o el Barça.

Possibles 'semis' igualadines

Aquest any, per primer cop, coincidirà a la mateixa seu la fase final de la Copa del Rei amb la de la Copa de la Reina femenina, que tindrà doble presència igualadina. La portera Teresa Bernadas, del Voltregà, jugarà els quarts de final contra Las Rozas, el mateix dijous a les 15.15 hores. Tot seguit, el Manlleu de la també igualadina María Díaz s'enfrontarà al Cerdanyola. Totes dues es podrien enfrontar a les semifinals.