Tres anoienques i una berguedana han estat convocades per jugar, amb Catalunya, la segona fase del Campionat d'Espanya autonòmic sub-15, que es farà de divendres a diumenge a Sant Boi de LlobregatMunicipal Joan Baptista Milà). Les escollides són Judit Pujols (Berga), Laura Mas (FC Barcelona), Lucía Carmona (Igualada) i Ana Sánchez (Igualada). Tindran com a companyes Ona Baradad (AEM Lleida), Laura Lobo, Meritxell Font, Laura Mas, Clàudia Gómez i Esther Laborde (FC Barcelona), Núria Pon (Damm), Júlia Bartel, Judit Ferré, Andrea Crespo i Nora Fernández (Espanyol), Berta Doltra (Girona), Ariadna Domènech (PBB La Roca) i Laia Car-reras (Seagull). Catalu-nya jugarà divendres contra el País Basc (10 h) i diumenge contra el Múrcia (10 h).

Per la seva part, i en el mateix escenari, el combinat català sub-17, amb la sesrovirenca Jana Fernández (FC Barcelona), jugarà també la segona fase de l'estatal, en la qual tindrà els mateixos rivals, País Basc divendres (12.15 h) i Múrcia diumenge (12.15 h).

En els triangulars, divendres s'enfrontaran les seleccions del País Basc i Múrcia tant en sub-15 (10 h) com en sub-17 (12.15 h).