El Manchester City de Pep Guardiola és el líder provisional de la lliga anglesa, tot i que amb un partit més jugat que el Liverpool. Precisament a poca distància de l'estadi dels reds, a Goodison Park, seu de l'Everton, els cityzens van obtenir una clara victòria (0-2) contra els toffees que provoca que igualin al capdavant de la classificació, tot i que la diferència general de gols els situa primer.

El partit d'ahir va ser de domini visitant, però els gols van haver d'arribar al darrer minut de cada part. El central francès Aymeric Laporte va obrir el marcador just abans del descans, en rematar de cap una falta lateral llançada per David Silva. Els sky blue van haver d'esperar al darrer minut del partit per tal de Gabriel Jesus anotés el 0-2 que donava tranquil·litat. Dissabte, el Liverpool rep el Bournemouth i el Manchester City juga a casa amb el Chelsea l'endemà.