La ciutat d'Esparreguera retrà un homenatge demà al migdia (12.45 h) a la plaça del Centre d'Esparreguera a l'esportista paralímpic Jordi Morales, campió del món l'octubre passat a Eslovènia. El director tècnic i palista del CN Sabadell va aconseguir la medalla d'or per a la delegació espa-nyola, i la seva ciutat natal i el seu primer club l'homenatjaran.

Morales no serà l'única personsa reconeguda. Joan Romeu, tècnic del Club Esportiu Tennis Taula Esparreguera durant més de 40 anys, serà condecorat per la seva trajectòria. A més a més de l'esforç i de la dedicació al club, Romeu va ser una de les primeres persones que va introduir Jordi Morales en el món del tennis taula i suposa un motiu més per retre un homenatge al tècnic.

L'esdeveniment no només tindrà l'homenatge a Morales, sinó que abans hi haurà una trobada de tennis taula (11.30 h) i també una exhibició del mateix campió del món paralímpic(12.30 h).

Un cop acabi l'acte es farà un refrigeri.

Una carrera plena d'èxits

L'esportista paralímpic, de 33 anys, ha aconseguit diversos èxits durant la seva trajectòria. L'any 2004, als Jocs Paralímpics d'Atenes, va guanyar la medalla de bronze a classe 7. A Londres, vuit anys més tard, va obtenir, juntament amb l'equip de classe 6-8, la medalla de plata després de perdre la final contra Polònia. També és tres vegades campió del món i cinc vegades campió d'Europa.