L'equip sènior de l'Igualada Femení, que entrena Maria Fernández Pulgui, confia en el suport de la seva afició per fer front, avui, a la primera semifinal de la Copa Generalitat (competició adreçada als millors equips de Nacional Catalana), que es juga aquest cap de setmana al pavelló igualadí de les Comes

A 2/4 d'1 del migdia, l'Igualada Femení buscarà una de les dues places per a la final davant el Palau. El darrer precedent entre aquests dos equips, tot just fa quinze dies, fa pensar en un partit molt anivellat. L'experiència de Marta Soler i Elba Garreta servirà per compensar un equip molt jove amb la portera Cristina Riba, Carla Claramunt, Queralt del Àguila, les germanes Batlle.... El club igualadí ha fet una crida a tota la ciutat per ajudar l'Igualada Femení a passar a la final que es disputarà demà, diumenge, a les 4 de la tarda. A l'altra semifinal, a 3/4 de 4 d'avui, s'enfrontaran el Vilanova i el Manlleu.

Pel que fa a la competició masculina, també a les Comes, les semifinals les disputaran, d'una banda, el Sentmenat i el Cerda-nyola (10.45 h) i el Caldes i el Piera (14 h). La final es disputarà, en aquest cas, demà a les 6.