L'atleta sènior del CA Igualada Petromiralles Marc Sánchez va assolir la tercera posició en salt d'alçada en el Míting Internacional de Catalunya celebrat a la pista coberta de Sabadell.

En el campionat celebrat dimecres passat, Marc Sánchez va aconseguir pujar al podi després d'haver fet la seva millor marca de la temporada (2,14 metres). L'atleta també va guanyar el subcampionat d'Espanya l'any passat a la ciutat de València.

Noves cites per als atletes

Uns quants esportistes de l'Igualada tindran aquest cap de setmana nous campionats en joc. Entre demà i diumenge es disputarà el Campionat d'Espanya sub-23 en pista coberta a Salamanca, en el qual participaran Guillem Carner (800 i 1.500 metres), Nora Taher (llargada i triple salt), Naima Ait Aibou (1.500 metres), Anna Asensi (60 i 200 metres) i Abdelhakim Hamid (3.000 metres).

Dos atletes del club, el veterà Rubén Piñol (50km marxa) i la juvenil Laura Giménez en la categoria sub-18 (10 km marxa), participaran diumenge en les proves del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en la Ruta del Vendrell.

També se celebrarà aquest diumenge el Campionat de Catalu-nya sub-20 indoor a Sabadell, on també el club anoienc tindrà atletes participant-hi, i el Campionat de Catalunya de llançament d'hivern a Santa Coloma de Gramenet, on hi haurà dos llançadors de l'Igualada Petromiralles.

A més a més demà es disputarà la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus a la pista coberta de Sabadell i les proves de control en categories absolutes, sub-18 i sub-16 a la mateixa pista coberta juntament amb el Trofeu Sabadell de promoció.