Un setè i un vuitè lloc per equips. Aquestes són les classificacions més destacades que va assolir la representació de l'Avinent CA Manresa, diumenge passat, en el Campionat de Catalunya de cros per equips i individual per a les categories de promoció. Tot i que les baixes per lesions i per malaltia van propiciar que disminuís la participació de corredors de l'entitat manresana, l'equip sub-10 masculí va signar una meritòria setena posició final, mentre que les noies de l'equip sub-12 van segellar el vuitè lloc.

Les posicions assolides a la cursa sub-10 masculina per Arnau Rovira (31è), Pol Fernández (32è), Eloi Díaz (44è) i Marc Just (73è) van reportar 180 punts a l'equip, que li van valer l'esmentat setè lloc final. Pel que fa a la formació sub-12 femenina, va sumar 231 punts com a conseqüència del lloc que van ocupar a la classificació individual Olívia López (24a), Xènia Portet (39a), Abril Vallbona (51a), Nor Benlagra (57a), Queralt Bartoló (99a) i Raïssa García (143a). Aquesta puntuació va situar les manresanes en el viutè lloc a la classificació per equips.

L'últim conjunt del Club Atlètic Manresa que va competir a Vic va ser el sub-14 masculí. Nil Trulls (64è), David Gómez (89è), Bru Font (95è), Pau Claret (108è) i Jordi Ribera (115è) van sumar 356 punts, que van reportar a l'entitat el tretzè lloc final per equips.

Individualment, el corredor sub-12 Roger Vergés va signar una destacable vuitena posició, mentre que Alejandro Mosquera va ser el 124è i Daniel Mosquera va ocupar la 196a posició.

Van completar el minvat grup d'atletes del CA Manresa les cor-redores sub-12 Jana Romero (31a) i Nora López (44a).