La selecció catalana sub-15, amb la berguedana Judit Pujols (Berga) i les anoienques Laura Mas Berenguer (Barça), Lucía Carmona (Igualada ) i Ana Sánchez (Igualada), va derrotar ahir, a Sant Boi, el País Basc, en el primer partit de la segona fase del Campionat d'Espanya, per 2 a 1.

El partit es va iniciar amb molta lluita al mig del camp fins que al minut 30, a la sortida d'un córner, Laura Mas Berenguer va fer l'1 a 0. A la represa, les basques van sortir més entonades, però una bona acció de les catalanes es va convertir en el 0 a 2, obra de Júlia Bartel (min 51). Catalunya va encaixar el 2 a 1 al minut 75 de penal però mai va perdre els nervis i va conservar el triomf. Diumenge s'enfrontaran a Múria (10 h). Per la seva part, el combinat sub-17, amb la sesrovirenca Jana Fernández (Barça), també va vèncer el País Basc per 2 a 1. Diumenge, el rival també serà Múrcia (12.15 h).