El Reial Madrid va caure per 82-78 a la pista del CSKA de Moscou, contra el qual ja havia caigut a la primera volta, i cedeix als russos el segon lloc de l'Eurolliga, malgrat que tots dos equips estan empatats. Els blancs tenien les baixes de Llull i Thompkins, però sempre van tenir aspiracions a guanyar el partit. Van marxar al final del primer quart amb només dos punts de desavantatge (22-20), i van disputar un gran segon quart, en què entre Reyes i Prepelic van provocar una escapada de vuit punts que va acabar amb el 34-40 del descans.

A la segona meitat, Hackett, Higgins i Clayburn van agafar les regnes per als russos, que van disposar d'un 77-70, però el Madrid va escurçar la distància fins al 77-76 i, en el tram final, amb 81-78, Carroll va llançar un triple i buscar la falta, però els col·legiats no la van indicar.

Embús per classificar-se

Per la seva banda, el Kirolbet Baskonia va derrotar per 76-68 el Bayern de Munic, en un duel que va decantar a la segona meitat, amb cinc jugadors per damunt dels 10 punts, entre els quals Janning, amb 13. El Baskonia és ara vuitè, amb els mateixos triomfs que Bayern i Milà, que va derrotar el Darussafaka (90-78). A més, Fenerbahçe-Panathinaikos (85-66).