Prova de foc la que té el Manresa d'Andreu Peralta aquest diumenge a Viladecans (18 h). El conjunt blanc-i-vermell, malgrat no poder aconseguir els tres punts, diumenge, davant el Borges al Congost, lidera amb cinc punts d'avantatge la classificació al grup 2 de Primera Catalana. Demà se les haurà amb un dels conjunts més fiables com a local. I és que el Viladecans només ha tingut una derrota fins ara a casa seva, davant el nou Andorra de Gabri (0-1). Els del Baix Llobregat ocupen la cinquena posició i són a vuit punts dels manresans. Per això, un resultat positiu del Manresa deixaria molt tocat a un Viladecans que aspira a la lluita per pujar de categoria.

Segons Andreu Peralta, tècnic del Manresa, «ells estan obligats a guanyar per no despenjar-se. A casa seva són molt forts i tenen un equip que està fet per a l'ascens. Juguen molt agressius, amb un joc directe, acumulant molts homes al davant esperant les segones jugades. Nosaltres hem de tornar al nivell que havíem ofert abans del partit de diumenge contra el Borges. Aquest va ser un partit en el qual el seu sistema defensiu ens va fer molt mal». El Manresa té la baixa del lesionat Romano.

Per la seva part, l'Igualada, després de la prestigiosa victòria aconseguida al camp de l'Almacelles, té avui la visita del Cambrils (18 h), un dels equips que juga per la permanència. Els igualadins, ara sisens, volen sumar els tres punts per no perdre el tren capdavanter (són a sis punts del segon clasificat, la Muntanyesa, i a onze del líder Manresa)