Els triples i Andrea Vilaró. I una defensa que va permetre recuperar moltes pilotes. Van ser tres de les claus d'una folgada i important victòria del Cadí davant l'IDK, un teòric rival per ser als play-off i, fins i tot, per estar als llocs capdavanters. Un rival que ha perdut gas les darreres jornades i que va demostrar a la Seu que, ara mateix, està per sota de les urgellenques. Sobretot si, com ahir, estan encertades en el tir. Mehryn Kraker va fer cinc dels onze triples de l'equip i va ser la primera en afiançar la victòria. L'americana va anotar els primers tirs que va provar i després tot vindria rodat.

El primer quart no va ser fàcil. Lyndra Weaver presentava batalla. I quina batalla. Durant molts minuts va semblar que el Cadí jugava contra l'americana de les donostiarres. Ho feia tot. Era el perill sempitern. Les defensores urgellenques no trobaven la fórmula d'aturar-la. Però un parcial de 16 a 1 a l'inici del segon quart, amb quatre triples pràcticament consecutius, va ser el principi del final. Amb catorze punts de marge (37-23 min 16), les locals van mostrar-se llavors ja molt superiors. Cert que el Gipuzkoa es tornaria a acostar molt (37-31).

I a la segona part tot plegat no va fer res més que consolidar-se. Amb Vilaró de clar exponent i superant les envestides físiques rivals, el Cadí va anar dominant el partit. Weaver ja no assolia el protagonisme que havia tingut a l'inici i tot i un discret arbitratge que va perjudicar les locals la diferència va anar augmentant, fins a recuperar l'average i mantenir-se en la zona de privilegi a la taula.