Cara i creu per als equips anoiencs en les respectives finals de la Copa Generalitat d'hoquei patins celebrades avui al pavelló de les Comes d'Igualada. Mentre que el conjunt masculí del Piera ha alçat el títol, l'Igualada Femení ha caigut en el partit decisiu d'aquesta competició per a les millors fomacions de Nacional Catalana.

Després d'imposar-se al Caldes per 4 a 2 a les semifinals, el Piera s'enfrontava avui al Sentmenat. El partit ha estat molt disputat i amb pocs gols. El marcador final ha estat de 2 a 1; a la primera part el marcador també registrava la victòria parcial dels pierencs, per 1 a 0.

A la final femenina, disputada entre l'Igualada Femení, amfitrió de les dues finals, i el Vilanova B, hi ha hagut més gols. El resultat definitiu ha estat de 4 a 6 a favor de la vilanovines, que ja manaven en el marcador al primer temps amb un clar 1 a 5. L'Igualada, sobretot a la segona part, s'ha mostrat molt combatiu. Les igualadines s'havien imposat a les semifinals per penals (2-1) després d'empatar a un en el temps reglamentari amb el Palau de Plegamans.