L'Espanyol, amb el central manresà Lluís López a l'onze inicil, va signar un triomf clau contra el Rayo Vallecano, en desfer-se, al descompte, l'empat a un gol. Darder va culminar la remuntada en un partit d'altes revolucions en què els visitants es van avançar al minut 33 per mitjà de Ba.

El VAR va tenir una gran influència en un partit tens, amb ritme i suspens. Va anular dos gols a l'Espanyol, ambdós a Sergi Darder, i un al Rayo. A més, va ser clau en assenyalar un penal sobre Wu Lei, que va permetre que l'1 a 1 pugés al marcador al min 72, transformat per Borja Iglesias.

El Rayo va estar millor a l'inici però va respondre augmenant el nivell. Al minut 24 va debutar Wu Lei en el lloc del lesionat Piatti. Poc després va marcar Ba.

A la represa, i amb el marcador en contra, l'Espanyol va prémer l'accelarador però es va trobar amb bones intervencions de Dimitrevski, fins que va arribar el penal, al minut 72. I quan ja semblava que l'1 a 1 seria el resultat final, Sergi Darder va regalar als aficionats locals una gran gol de xilena des de la frontal al minut 95. Tres punts d'or per als locals.