Les finals masculina i femenina de la Copa Generalitat d'hoquei patins tindran representació anoienca. Aquesta tarda, a les Comes (16 h), les jugadores de l'Igualada Femení HCP s'enfrontaran al CP Vilanova B amb el títol en joc, un guardó que cap dels dos equips ha conquerit mai. Dues hores després (18 h), el HC Piera i l'històric Sentmenat dirimiran qui assoleix el títol masculí.

La primera semifinal femenina va enfrontar les jugadores de María Fernandéz, Pulgui, amb el filial del reputat HC Palau de Plegamans, equip que afrontava el partit sense conèixer la derrota, enguany, a Nacional Catalana.

La qualitat del seu oponent no va fer més que esperonar les igualadines i la gosadia ofensiva els va reportar, ben aviat, un penal a favor, que Carla Claramunt no va transformar. Claramunt va exhibir qualitat i caràcter i, un minut després, va avançar el seu equip a l'electrònic. Al minut 15 del primer període, Ona Aparicio va igualar el marcador. L'empat a un va persistir fins al final del partit. Les igualadines van mostrar més temperança a la tanda de penals i es van imposar per 2 a 1. En l'altra semifinal, el CP Vilanova B va golejar el CP Manlleu B per 4 a 0.

Tot i que el Recam Làser Caldes B es va avançar dos cops, Dani fernández i Pep Vilaseca, de penal, van restablir la igualtat. Els anoiencs van dominar el tram final del partit i van vènçer per 2 a 4. En l'altra semifinal, el Sentmenat es va imposar per 4 a 2 al Cerdanyola Club d'Hoquei.