L'Escola Pia de Sabadell va trencar una ratxa de nou partits sense perdre del Manresa. Els sabadellencs, autèntica bèstia negre dels manresans, han guanyat sis dels darrers enfrontaments al Pujolet.

El partit es preveia intens i igualat. Per això, l'agressivitat, fàcilment sancionada pels col·legiats, no es va fer esperar. L'Escola Pia acumulava cinc faltes en només cinc minuts, mentre que el Manresa FS arribaria a la mateixa xifra tres minuts més tard. Corvo i Asis van malbaratar un llançament de doble penal cadascú, abans que l'Escola Pia no s'avancés en el marcador, en accions de murri i qualitat. A la tercera aniria la vençuda i Corvo, ara sí, retallaria distàncies des dels deu metres.

A la represa, un matiner golàs de Santa amb l'esperó, a centrada de Pep Costa, igualava el marcador i prometia un panorama més esperançador per als locals. Tot i sobreviure a l'expulsió de Carlos Lavado sense encaixar cap gol durant dos minuts, els de Sabadell van tornar a imposar la seva superioritat, gràcies a un implacable treball defensiu i a l'eficiència de cara a porteria, tot i la inspiració d'Aleix durant tot el partit. Amb 2 a 4 i a falta de cinc minuts, la fórmula de porter jugador tampoc va donar resultats i va provocar la diferència final de 2-6, amb els dos darrers gols a porteria buida.

Cal destacar la brillantíssima actuació del porter visitant, Josep Maria Martínez que va erigir com a heroi del partit. I no només pel desencert ofensiu dels manresans, sinó majoritàriament per la infinitat d'aturades de mèrit que van evitar un resultat més ajustat o, fins i tot, oposat al definitiu 2-6. Entre l'acumulació d'aturades i la intensitat defensiva de l'Escola Pia, els manresans no van trobar la fórmula per acostar-se.

El tècnic local, Paco Cachinero, en acabar el matx, també va posar èmfasi en l'encert del porter rival com a principal causa del resultat, el qual va ser excessiu per al tècnic local. L'avantatge visitant en el marcador, gairebé sempre constant, aconseguia frustrar a poc a poc les opcions manresanes de treure suc del partit. A mesura que transcorrien els minuts, l'ansietat augmentava i la manca en la claredat d'idees s'anava enfosquint.

El Manresa FS va afrontar el partit amb la baixa d'Oscar, pendent d'evolució per una lesió al genoll, i amb la convocatòria del juvenil Ivan, que no va poder debutar. En una convocatòria de deu jugadors, l'expulsió de Lavado a la segona part tampoc va ajudar a remuntar la situació al tram final, amb més cor que cap.

Després de la jornada de descans del cap de setmana que ve, el Manresa FS visitarà el Cerda-nyola, equip que pugna per la permanència.