El Sallent va caure derrotat en la complicada sortida al camp del Masnou. El partit va estar marcat pel fort vent i els jugadors sallentins es van veure superats per les condicions meteorològiques. En els primers 45 minuts, els jugadors de Jesús Pelfort no van sortir bé i els locals ho van aprofitar per marcar dos gols. A la represa, l'equip bagenc va quedar-se amb un home menys per l'expulsió d'Arnau Ruiz per doble targeta groga. Tot i l'inferioritat numèrica, el Sallent va fer-se fort i va aconseguir retallar diferències gràcies a un penal. Caicedo no es va posar nerviós i va aconseguir marcar el 2-1. El Sallent va avançar línies per intentar empatar, però a falta de deu minuts va arribar la sentencia local amb el tercer gol. López va fer un xut molt llunyà que es va enverinar per culpa del vent i que va acabar introduint-se al fons de la porteria defensada per Rando. Aquest gol va esvair totes les opcions de victòria dels visitants, que tot i les adversitats en contra, van lluitar fins al darrer moment.

En la propera jornada de la competició, els jugadors del Sallent rebran la visita a casa del fort Parets, el líder de la categoria.