Tercera victòria consecutiva de l'Igualada, davant del Cambrils per la mínima, i sense encaixar cap gol en els darrers tres partits. En uns bons primers minuts, els anoiencs van tenir una gran ocasió de gol, a peus de Llobet, que va aturar el porter visitant. Amb el pas dels minuts, l'enfrontament es va anar igualant i es va arribar a un punt en què ambdós equips van tenir oportunitats per avançar-se en el marcador.

Amb aquesta situació, els grans protagonistes van ser els porters, que van fer que el partit arribés al descans amb empat a zero. La segona meitat va començar de la millor manera. En una jugada de pilota aturada, Bernat va recollir una pilota morta a l'àrea per obrir la llauna. A partir d'aleshores els igualadins van saber defensar-se i pressionaven la sortida de porteria dels del Baix Camp.

Als darrers minuts, amb el mínim avantatge, el Cambrils va intentar jugar de manera més directa, buscant jugades aèries. Però la defensa blava i Ribera van mantenir la porteria a zero, i el matx va acabar amb victòria local.

Amb aquest resultat, l'Igualada es col·loca amb 35 punts i la setmana vinent es desplaçarà a Balaguer per enfrontar-se a un rival de la zona baixa.