El Berga va tornar a patir una ensopegada, la cinquena consecutiva, després d'empatar a un gol davant de la Gramenet. Ambdós equips van desplegar un joc molt intens, en un enfrontament en què les defenses es van imposar als atacs.

Durant la primera meitat, el partit va estar molt anivellat i cap conjunt va gaudir d'ocasions clares per desfer l'empat. Els dosconjunts van desfilar cap al túnel de vestidors amb un empat sense gols. A la represa la dinàmica va canviar i el partit es va obrir més. La Gramenet va aconseguir desfer l'empat amb el 0-1 al minut 66. Els jugadors entrenats per Joan Prat van reaccionar ràpidament al gol encaixat i Bertrans, tan sols nou minuts més tard, va ser capaç d'empatar el marcador amb un autèntic golàs des de la frontal de l'àrea.

Amb aquest gol, els blanc-i-vermells van tenir el domini i la possessió del partit, però els visitants van dedicar-se aturar el joc amb faltes molt dures. En una d'aquestes accions es va originar una picabaralla, i el local Torres i el visitant Becerra van ser expulsats. En els darrers compassos del matx es va veure poc futbol i cap equip va tenir opcions per endur-se la victòria. El Berga intentarà trencar la mala dinàmica la setmana vinent al camp del Juan XXIII.