El Tenea Esparreguera va aconseguir la tercera victòria consecutiva en el grup C-A de la Lliga EBA, aquesta vegada en la visita del Mataró Parc Boet, al qual es va imposar per vuit punts de diferència (80-72).

En el primer quart hi va haver domini dels visitants, que van obtenir set punts de marge al final del mateix (17-24). En el segon període hi va haver més igualtat entre les dues formacions i els mataronins ho van aprofitar per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de renda en l'electrònic (32-38).

En la segona meitat els jugadors del Baix Llobregat Nord van intentar retallar distàncies, però només ho van aconseguir mínimament al final del tercer quart (50-54). En els deu darrers minuts, els homes dirigits per Òscar Navarro van dominar amb claredat i, liderats per un Rubén Morales que va finalitzar amb 26 punts, 14 rebots i 43 crèdits de valoració, van anotar un contundent parcial de 30-18 per capgirar el marcador i endur-se la victòria. En la propera jornada, el Tenea Esparreguera visitarà la complicada pista del Cornellà, diumenge que ve, 17 de febrer, a partir d'un quart de set de la tarda.