El Gimnàstic de Manresa juvenil va patir una derrota dolorosa, al camp del fort líder Espanyol, després de deixar escapar un marcador favorable al temps de descompte i jugant amb un jugador de més.

El partit va començar amb un guió clar, amb un conjunt escapulat tancat al seu camp i buscant les seves ocasions per fer mal, davant d'un equip blanc-i-blau amb el domini de la possessió i instal·lat a camp contrari. La primera ocasió del partit va anar a càrrec dels locals, però el xut va ser aturat per Pulido. L'efectivitat va ser per al conjunt bagenc, que en l'única arribada clara va aconseguir avançar-se en el marcador, amb un gol de Hamza després d'aprofitar una centrada lateral. El gol va activar els futbolistes espanyolistes, que van començar a crear perill. Els jugadors entrenats per Fer-ran Costa van desplegar un arsenal defensiu i van mantenir les embestides per marxar al descans amb un favorable 0-1.

A la represa la dinàmica no va canviar. Els locals van topar en tot moment amb un mur defensiu visitant impenetrable. En el tram final la intensitat va incrementar i el partit va augmentar de revolucions. L'Espanyol va quedar-se amb un jugador menys després de l'expulsio de Soler per agressió. El juvenil del Gimnàstic va tirar en els quatre minuts d'afegit tota la feina feta. Tot i jugar amb un jugador menys, els periquitos van empatar mitjançat Roger Garcia. Aquest gol va deixar tocats els jugadors entrenats per Ferran Costa i, ja en l'últim instant i amb un conjunt local bolcat a l'atac, Òscar Gómez va connectar una centrada de Pau Martínez per fer esclatar l'èxtasi a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Amb aquesta vital victòria, els jugadors de Moisés Hurtado segueixen al capdavanter de la Divisió d'Honor juvenil, mentre que el Nàstic de Manresa ha vist rebaixada a tres punts la seva distància amb el descens.

Fins al moment, la Penya Arrabal marcava la línia del descens, però la derrota davant del Mallorca (0-4) i la victòria de l'Stadium Casablanca davant el Manacar (2-0) fan que el conjunt aragonès es trobi tan sols a tres punts dels bagencs.