El Club Bàsquet Artés va aconseguir la tercera victòria consecutiva, aquest cop a la seva pista davant el Recanvis Gaudí Mollet B, al qual es va imposar per un resultat contundent de 83-54.

El matx es presentava molt complicat per als bagencs, ja que el seu rival arribava en molt bona forma, amb cinc victòries seguides i set en els ultims vuit partits, essent a més el millor equip ofensiu del grup 1 de Copa Catalunya.

Els jugadors dirigits per Jordi Estany van fer una bona sortida i van dur la iniciativa en el primer quart, que va finalitzar amb 22-16. En el segon període el conjunt visitant va estar més encertat i va capgirar el marcador per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt d'avantatge (35-36).

En la segona meitat els artesencs van estar a un gran nivell, tant en l'aspecte defensiu com en l'ofensiu, fet que els va permetre anotar un contundent parcial de 23-8 per tancar el tercer quart amb catorze punts de renda (58-44). En els darrers deu minuts la tònica va ser pràcticament la mateixa i els bagencs van ampliar el marge fins al 83-54 definitiu. El proper partit del Club Bàsquet Artés serà el proper dissabte 23 de febrer a partir d'un quart de set de la tarda, quan rebrà el cuer de la competició, el Vedruna Gràcia barceloní.