El Divina Seguros Joventut va sortir reforçat del seu darrer partit abans d'afrontar, des de divendres, la Copa del Rei en derrotar un Tecnyconta Saragossa que es va mostrar molt inferior. D'aquesta manera, recupera la setena posició i, a més, empatat amb els dos equips que el precedeixen.

Todorovic, amb 19 punts i 9 rebots, i Xabi López-Aróstegui, autor de 15 punts i de 3 de 4 en triples, van liderar la victòria badalonina davant d'un adversari en què només el base McCalebb va plantar cara en els primers minuts de l'enfrontament

Així, el Divina Joventut va dominar el principi, amb un Todorovic que guanyava constantment la partida a Fran Vázquez. A més, trobava el suport de Harangody en l'anotació i un triple de Conor Morgan situava un diàfan 21-9 al minut 9. Amb la batalla de la zona perduda, els aragonesos van trobar els punts de Berhanemeskel per retallar la distància amb un parcial favorable de 0-7.

En el segon període, els triples d'Albert Ventura van tornar a donar deu punts d'avantatge als locals (28-18), malgrat que l'equip de Fisac va reaccionar, novament amb Berhanemeskel, ara acompanyat per Okoye i un altre cop McCalebb. A més, una assistència del base a Radovic va posar el 31-29 al minut 16. Aleshores, va prendre la responsabilitat López-Aróstegui, que amb un triple deixava el 46-35 al descans. El mateix jugador continuava en ratxa a l'inici del darrer quart, ara al costat de l'estrella de l'equip, Nico Laprovittola, que va fer escapar el Joventut fins al 51-35. El Tecnyconta es va encallar i, tot i que el tècnic va ordenar una zona 2-3 després d'anar setze punts a sota en el marcador (57-41), la poca convicció dels seus homes va deixar clar que no hi hauria canvi d'escenari. De tota manera, els locals es van refiar i van veure com se'ls acostaven fins al 67-62, amb encerts de Seibutis i Radovic. Aleshores, van tornar Laprovittola i Todorovic per apagar l'incendi. Un triple de Dakota Mathias a quatre minuts va liquidar el duel amb 71-62.