L'inici de partit feia preveure un bon matí per a les bagenques, sobretot ofensivament, amb encert de les seves tiradores i defensant amb intensitat, fet que els permetia mantenir un aventatge còmode fins al final del període (9-22).

En el segon quart, un parcial de 12-0 va apropar les gironines, però les manresanes van reaccionar esplèndidament per refer la diferència i retirar-se cap als vestidors amb un aventatge de 12 punts. A la represa, les locals van tornar a sortir millor i van escurçar una diferència que ja no es tornaria a eixamplar. Tot i així, les visitants van acabar el quart per davant (41-46), però les sensacions no eren les millors.

En el darrer període va arribar la desfeta. Inoperants en atac i toves en defensa, la Joviat va provocar que el Girona no només es posés per davant, sinó que establís un aventatge de 10 punts que va fer irremediable la derrota.

Amb un resultat final de 61-51, la Joviat ja centra la seva atenció en el pròxim rival, el Sant Adrià.