L'equip femení de l'Egiba ha començat la temporada de la mateixa manera que va acabar l'anterior, dominant la Primera Divisió de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística. Al pavelló municipal de Salt, les manresanes van exhibir-se en la primera fase de la competició, i encapçalen la classificació per equips, amb 195,633 punts, encara que amb poc marge respecte a les segones classificades, les mallorquines del Xelska, que en van sumar 195.466.

Amb la instal·lació saltenca plena de gom a gom i amb el caliu que recordava la jornada final de l'any passat al pavelló Nou Congost quan l'Egiba es va proclamar campió, Laia Font, Berta Franquesa, Mar Palliso, Carla Font, Lorena Medina, Aina Solà, Andrea Carmona i Berta Monteagudo (retornava a la competició després de dos anys de baixa per lesió) van competir amb l'equip manresà, guiades pels tècnics Miriam Font i Xavi Casimiro.

Com a equip campió de l'edició anterior, l'Egiba començava la competició en salt, amb una impecable actuació, i amb la presentació de noves dificultats, i va aconseguir imposar-se en aquest aparell amb un salt de màxima dificultat de Mar Palliso de 14.00 punts. A les paral·leles, diferents errors en l'execució van fer baixar l'equip, i la competició va quedar molt oberta. Després de les errades a les paral·leles, l'Egiba es va sobreposar i va fer front a la barra d'equilibris amb unes excel·lents actuacions; això va fer escalar algunes posicions. Un final d'infart, en arribar a l'últim i definitiu aparell. L'Egiba estava a tan sols 1.330 punts del primer equip classificat, el Xelska Balear. Era el torn dels exercicis de terra, i les gimnastes de l'Egiba van afrontar-los amb molta força i, després d'una brillant actuació d'Andrea Carmona, en què va presentar una elevadíssima dificultat, acompanyada de molt bones actuacions de les seves companyes, la formació manresana va assolir la primera posició i es va imposar al Xelska per només 1,167 punts de diferència.

Els 15 punts aconseguits en aquesta fase ja comencen a perfilar l'objectiu de la classificació de l'Egiba per a la gran final de Primera Divisió, que se celebrarà a Gijón el 15 de juny. Abans, la segona fase tindrà lloc a Palma de Mallorca el 23 de març, i la tercera, el 27 d'abril a València.