L'Yvette Pons Igualada va rebre, en la dissetena jornada de competició, el Club Natació Terrassa, un conjunt situat a la part baixa classificatòria.

Tots dos conjunts, necessitats de la victòria, van disputar un partit frec a frec, on cap dels dos clubs va aconseguir una important avantatge per sentenciar el duel i per tant el matx es va resoldre en els últims instants, un fet al qual les jugadores anoienques ja estan habituades, acostumades durant tota la lliga a finals igualats, on al principi de temporada la balança es decantava pel rival, però darrerament és a l'Igualada a qui somriu la victòria, aquest cap de setmana n'ha estat un exemple més.

El matx es va iniciar amb moltes imprecisions, un aspecte que va ser la tònica general de l'enfrontament. En errors en el tir i en la passada de la pilota, es palpava el nerviosisme damunt de la pista. El primer quart va acabar amb victòria terrassenca (11-17).

El segon període les alternatives el marcador es van succeir i la intensitat seguia sent elevada, que provocava molts errors que feien que el joc fos poc vistós per a l'espectador. Però el que realment importava als protagonistes era guanyar el matx i no desprendre un joc espectacular. Les jugadores van arribar el final dels primers 20 minuts amb el marcador amb empat a 31.

A la represa el guió no va variar: intensitat en cada una de les accions i pèrdues de pilota, alguns cops, incomprensibles. Això sí, l'Yvette Pons Igualada ja no va deixar que les visitants es posessin al davant en l'electrònic. Les anoienques van iniciar el darrer període amb un coixí de 9 punts, que va ser a poc a poc escurçat pel CN Terrassa, i és que el duel no podia acabar d'una altra manera, que no fos un final anivellat i amb les últimes jugades decisives per decantar la victòria cap a un equip o l'altre.

Finalment, les jugadores, el cos tècnic i els espectadors presents el pavelló Les Comes van poder celebrar un nou triomf que manté a l'equip a mitja taula. La pròxima jornada visiten la pista del millor equip de la lliga, el Basket Almeda, diumenge a les 19:30 h.