El Reial Madrid va trencar la ratxa negativa després de perdre a Màlaga i a Moscou, tot i que continua mostrant llacunes en el seu joc. Ahir es va encomanar a un esplèndid Anthony Randolph, autor de 18 punts i de 22 de valoració, per derrotar el Baskonia i per prendre-li la segona posició just abans d'una Copa en què es pot trobar els vitorians en semifinals.

En el duel d'ahir, els madridistes van jugar un mal primer quart, amb mals percentatges, però en el tram final de la primera meitat van equilibrar el marcador després dels encerta de Prepelic, Ayón i Campazzo.

En el tercer quart, els vitorians van treure el cap de la mà de Vildoza i Shields, però la potència d'Ayón i de Tavares sota dels cèrcols van donar un lleuger avantatge als locals que van eixamplar amb un parcial de 12-2 en el tram final que ja no va admetre resposta. Diversos errors de Marcelinho i de Voigtmann van ser el preludi de la claudicació, just abans que l'omnipresent Randolph resolgués el partit amb un triple des de la cantonada que rescatava el segon lloc per als blancs.