El juvenil del Manresa FS va rebre el cuer de la categoria, el Recreatiu Manacor, al Pujolet. La superioritat que, a priori, es plasmava sobre el paper es va reproduir en la realitat. L'equip entrenat per Kim Esteller va passar per sobre dels manacorins, que, això sí, es van avançar als primers segons amb un xut inversemblant de camp a camp. El gol visitant va ser un miratge i, seguidament, els manresans van tancar la primera part amb un 4-1, amb gols de Noguera, Aran i dos d'Iker.

La segona part va ser un tràmit per als del Bages, que van anotar quatre gols més (Noguera, Joan López, del Moral i Iker). Els visitants van maquillar el resultat amb dos gols que van deixar el marcador amb 8-3.

El triomf deixa el juvenil del Manresa FS a la quarta posició del grup 5 de Divisió d'Honor Nacional, empatat a punts amb l'Industrias Santa Coloma. El cap de setmana que ve hi ha descans i, per tant, reprendran la competició el 23 de febrer a Palma de Mallorca.