El Martorell va sumar una nova victòria per continuar la persecucció al fort líder Atlètic Sant Just, després d'atropellar el Marianao Poblet, en un enfrontament en què els homes dirigits per Albert Nualart van dominar completament totes les facetes del joc.

En els primers 10 minuts de joc, l'equip de casa va sortir amb una forta intensitat i el partit va tenir moltes aturades. Poc va tardar en arribar el primer gol de la tarda, obra de Martí, després d'aprofitar una gran centrada per la banda de Santaularia. Els jugadors visitants van gaudir de múltiples ocasions per marcar, però no va ser fins al minut 32 que Abde va aprofitar una excel·lent jugada combinada per fer el 0-2. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona meitat la dinàmica no va canviar i els martorellencs van continuar dominant i generant molt perill. Els visitants van ser incapaços de sentenciar els tres punts amb el tercer gol a causa de la poca efectivitat de cara a porteria. Els jugadors locals que no van generar perill en tot el partit van aconseguir marcar l'1-2 en una jugada aïllada, a falta de tres minuts per al final. Ja en el temps de descompte, el Marianao, bolcat a l'atac, va intentar empatar de totes les maneres, però va topar en tot moment amb un Martorell que va ser capaç de mantenir l'avantatge per acabar guanyant.

La setmana vinent, el Martorell rebrà la visita a casa seva de l'Atlètic Prat Delta.