El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, aquest cop a la complicada pista del líder del grup C-A de la Lliga EBA, un Ibersol Tarragona que es va imposar per un resultat contundent de 92-68.

El primer quart va ser molt anivellat i els locals només van poder assolir dos punts d'avantatge (18-16). En el segon període, els tarragonins sí que es van mostrar més superiors i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dotze punts de diferència (43-31).

En la segona meitat la tònica va ser més o menys la mateixa i el Tarragona, liderat per un Ferran Torres que va acabar amb 29 punts i 34 crèdits de valoració, va anar ampliant la diferència fins al 64-47, amb el qual es va tancar el tercer quart. En els deu darrers minuts, el tècnic local va poder donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, i, tot i això, van poder guanyar el parcial per 28-21 per, d'aquesta manera, fer més gran el forat, fins al 92-68 definitiu. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell rebrà a la seva pista un dels altres equips potents de la competició, el Quart gironí, en un matx que es posarà en marxa divendres que ve, 15 de febrer, a partir de dos quarts de nou del vespre.